Illalliskabaree sateenkaaren kaikissa väreissä:

TARJOILIJA, KEITOSSANI ON HOMO!

Ravintola Viidennen Näyttämön makunystyröitä kutkuttavat ruoat kohtaavat geittiön uudet tuulet sekä sateenkaari-sesongin maukkaimmat raaka-aineet! Baaritiskillä avautuvat niin kaapit, hanat, aistit kuin vetskaritkin. Tämä homoisa haukkapala nostaa naurun huulille, touhutipan kielelle ja kutsuu pikkujouluväen loistavan ruuan ja värikkään seuran äärelle.

Tarjoilija, keitossani on homo! on ravintolashow rakkauden nälästä, yksinäisyyden kaihoisasta tuskasta ja homona elämisen ihanuudesta ja kurjuudesta. Teatteri Kantanäyn valovoimaiset näyttelijät hurmaavat ruokailijat suorasukaisella ja itseironisella tyylillään. Sketsit, tarinat ja laulut kietoutuvat kolmen lajin illallisen rytmiin.

Turkulainen sateenkaariteatterin konkariryhmä Teatteri Kantanäky räväyttää uuden shown pandemian pieksemälle kansalle. Teatteri Kantanäky tunnetaan riemukkaista, kantaaottavista ja koskettavista esityksistä, joissa puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Sydämellisellä otteella tartutaan tasa-arvon ja kaikille kuuluvaan rakkauden teemoihin. Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Esitys toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa.

TYÖRYHMÄ
Ohjaus: Heini Vahtera
Käsikirjoitus: Työryhmä
Lavalla: Timo Väntsi, Kiisu Tuomi, Johanna Jernberg, Nuppu Ervasti ja Oskari Ellilä.
Musiikki: Kari Mäkiranta
Graafinen suunnittelu: Matti Vahtera
Tuottaja: Maria Peltoniemi

Esityslippu sisältää kolmen ruokalajin menun, johon voit valita pääruuan lippua ostaessasi joko vegaanisena tai broilerilla.