Teatteri Kantanäky ry

Teatteri Kantanäky ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on luoda mahdollisuuksia uutta luovalle, sateenkaariväestölle tarkoitetulle teatteritoiminnalle.

Teatteri Kantanäky on vuonna 2013 perustettu yhdistys, joka tuottaa teatteriesityksiä, joiden teemana ovat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asiat. Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki teatterin harrastajista ammattilaisiin. Yhdistyksen taustalla ovat vuosina 2007, 2009 ja 2011 toteutetut kabaree-esitykset ravintola Suxesissa. Yhdistyksen tavoite on turvata kabaree-esitysten jatko ja muunkinlainen teatteritoiminta, ja vuosina 2014 toteutettiinkin ensimmäinen kabaree järjestäytyneen yhdistyksen toimesta, ja vuonna 2016 toinen. Vuonna 2018 toteutimme esityksen TEHDAS Teatteriin, vuonna 2021 ravintola Viidennelle näyttämölle ja vuonna 2023 Teatteri Valtakuntaan.

 

Yhdistyksen hallitus

Timo Väntsi (pj), Johanna Jernberg (sihteeri), Nuppu Ervasti (varapj), Ami Koiranen, Tom Linkinen, Teemu Loikas, Kiisu Tuomi, Tristan Selin ja Maria Peltoniemi (taloudenhoitaja).

kantanaky@gmail.com