Esiintyjät ja työryhmä

Tapio Väntsi
Ohjaaja, käsikirjoittaja
Tapio on kaarinalainen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kabareeviihteen valkopääkotka.
Marko Carlson
Näyttelijä, koreografi, käsikirjoittaja
Marko on kaarinalaistunut tanssinopettaja ja orvokinistuttaja, sekä Kantanäyn säihkyvä diskopallokirahvi jo vuodesta 2009.
Johanna Jernberg
Näyttelijä
Johanna on ollut mukana Kantanäyn toiminnassa alusta asti, ja tekee taas paluun näyttämön puolelle. Johanna toimii myös yhdistyksen sihteerinä.
Ruska Koski
Näyttelijä, käsikirjoittaja
Ruska on Turun ja Helsingin väliä seilaava larppaaja ja näyttämöeläin, joka esiintyy nyt toista kertaa Teatteri Kantanäyn riveissä.
Tiina Paananen
Ohjausassistentti
Tiina on turkulaistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja. Tällä kertaa Tiina toimii ohjaajan assistenttina.
Kiisu Tuomi
Näyttelijä, käsikirjoittaja
Kiisu on turkulaissyntyinen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja komedian keisarinna. Kiisu on ollut perustamassa Teatteri Kantanäkyä.
Timo Väntsi
Näyttelijä, käsikirjoittaja
Timo on turkulainen nukketeatteritaiteilija ja kabareekameleontti. Hän on ollut mukana Kantanäyn esityksissä alusta asti ja toimii teatterin puheenjohtajana.
Teemu Loikas
Graafikko
Teemu on porilainen lavastaja, joka välillä on nähty myös itse lavan puolella. Teemu on yksi Kantanäyn perustajapervoista.
Kalle Keijonen
Käsikirjoittaja, sanoittaja
Kalle on Tukholmassa asuva ja työskentelevä vapaa kirjoittaja ja kuninkaallinen kääntäjä.
Ami Koiranen
Muusikko, sanoittaja, valokuvaaja.
Ami on helsinkiläistynyt turkulainen valokuvaaja ja epämääräinen muusikko, joka shanghaijattiin klarinetteineen Kantanäkyyn jo ensimmäisen kabareen aikaan.
Markus Koivisto
Muusikko, sovittaja
Markus on helsinkiläistynyt turkulainen musiikintekijä–muusikko ja on pitänyt meteliä erilaisilla soittopeleillä Kantanäyssä jo vuodesta 2009.
Jarkko Forsman
Valosuunnittelija
Jarkko työskentelee TEHDAS Teatterilla tila- ja tekniikkavastaavana. Hän on mukana Kantanäyn produktiossa nyt ensimmäistä kertaa.
Tristan Selin
Näyttelijä
Tristan on mm. musiikkiteatterin parissa toiminut teatterityöläinen ja uusvanha esbobo. Comeback Kantanäkyyn yli 10 vuoden tauon jälkeen!
Reetta Moilanen
Näyttelijä
Reetta on paljasjalakanen oululainen, mutta Turussa kengät jalkaansa saanut kansainvälisesti toimiva nukketeatteritaiteilija ja esiintyjä.

Comments are closed.